Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πήρα βραβείο !!!!

Καλημέρα σας,
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Πήρα το πρώτο μου βραβείο.  Και είναι πολύ σημαντικό ότι το βραβείο αυτό το πήρα από μια πολύ αγαπημένη φίλη, δεν έχουμε πολύ καιρό που γνωριστήκαμε, αλλά κολήσαμε, άσε που μπορεί και να συμπεθερέψουμε  κάποια στιγμή (χαχαχαχα), την Μαρία.

Ας αρχίσω δείχνοντας με περιφάνεια το βραβείο
Μαράκι, σ' ευχαριστώ για την τιμή !!!











Όμως αυτό το βραβείο συνοδεύεται από κάποιες ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσω. Είναι για να με γνωρίσετε καλύτερα, μια και μέχρι τώρα δεν έχω πει και πολλά πράγματα για μένα. Δεν συνηθίζω να μιλάω τόσο πολύ για τον εαυτό μου, προτιμώ να δείχνω τη δουλειά μου  και να ακούω τις γνώμες σας (όπως λέω και στον υπότιτλο του blog μου), αλλά τώρα δεν μπορώ να το αποφύγω. Εξ άλλου δεν θα βγάλω και τα εσώψυχα μου......  ( Ίσως άμα με προκαλέσετε να το κάνω κάποια στιγμή)

1.Αγαπημένο τοπίο/εικόνα/θέα:


Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια ένα καλοκαίρι που κάναμε διακοπές στην παραλία Παπά Νερό, δίπλα στον Αη Γιάννη στο Πήλιο, μέναμε σε ένα σπίτι που είχε θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ενώ λοιπόν κάναμε διακοπές και μάλιστα έχοντας μικρά παιδιά (τότε) που σημαίνει ότι δεν υπήρχε και πολύ ξεκούραση, άρα αυξημένη ανάγκη για ύπνο, εγώ ξύπναγα χαράματα για να απολαύσω από το μπαλκόνι την θέα του ήλιου να αναδύεται μέσα από την θάλασσα. 

Και τι χαρά !!! βρήκα ψάχνοντας στις φωτογραφίες μου μια που τραβήχτηκε εκείνα τα πρωινά. Σας τη χαρίζω με την αγάπη μου.
Βέβαια δεν θα έλεγα όχι και σε μια όμορφη δύση, ή σε μια ανατολή του φεγγαριού στη θάλασσα πάντα.

2.Αγαπημένο ποτό του χειμώνα ή του καλοκαιριού:

Πάντα μου άρεσε να το τσούζω λιγάκι, όχι συστηματικά, αλλά άμα υπήρχε καλή παρέα δεν έλεγα όχι στο κρασάκι και μάλιστα το κόκκινο.  Μετά όμως από το 2003 που ο γιος μου πέρασε στο Πανεπιστήμιο στην Κρήτη και πηγαίναμε συχνά την προτίμησή μου κέρδισε η ρακή. Αλλά άμα δεν έχω ρακί, ένα τσιπουράκι θα το έπινα ευχαρίστως.  Να σας πω κι ένα μυστικό....  ο άντρας μου που δεν πίνει,  παρά μόνο ένα ποτηράκι κρασί που και που, με λέει μπεκρού (χαχαχα).


Λέτε να χρειάζομαι κι εγώ υποστήριξη σαν την Μαρία;

3.Αγαπημένο χρώμα:

Όταν ήμουνα πολύ μικρή το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το κόκκινο. Είχα μάλιστα μια αγαπημένη κόκκινη κουβέρτα που δεν την αποχωριζόμουν ποτέ μέχρι που έλιωσε.  Δεν είναι εύκολο να διαλέξω τώρα, αλλά επειδή πρέπει κάτι να απαντήσω και επειδή βλέποντας ότι στα έργα μου χρησιμοποιώ πολύ  τελευταία το μπλε , καταλήγω ότι αυτή την εποχή αυτό είναι το χρώμα που προτιμώ . 



4.Αγαπημένη μυρωδιά:


Οι μυρωδιές των μπαχαρικών με τρελαίνουν. Ειδικά το άρωμα της κανέλας. Άμα δεν είχα διαμαρτυρίες από τους άλλους, θα μπορούσα να την βάζω σε κάθε φαγητό και γλυκό......

5.Αγαπημένη βόλτα/ταξίδι/ με όποιο μέσον:

Πετάω τη σκούφια μου για βόλτα και ταξίδι. Δεν έχω πάει όμως πολλά, κι αυτό είναι το παράπονο μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων κλπ.  Τρελαίνομαι να ταξιδεύω με καράβι, αλλά και με τρένο. 
Αγαπημένο αξέχαστο ταξίδι (μίνι διακοπές με φίλες) είναι στο Καστελόριζο.



Αλλά σαν πολύ δεν μίλησα σήμερα;  Αχ Μαρία τι μου έκανες!!!!  Καιρός να σηκωθώ από τον υπολογιστή και να κάνω και καμιά δουλειά........
Βραβείο δεν θα δώσω εγώ σήμερα, αλλά υπόσχομαι ότι σύντομα θα το κάνω και σκέφτομαι μάλιστα να καθιερώσω ένα δικό μου βραβείο το οποίο και θα σχεδιάσω φυσικά. Θα δούμε.....


6 σχόλια:

Maria Villioti είπε...

Για μάζευε καμιά βαλίτσα...τι κάθεσαι και γράφεις εξομολογήσεις...χαχα...Ευχαριστώ Καιτούλα για την άμεση ανταπόκριση...Συμφωνούμε σε πολλά, δεν αμφέβαλα...Στη ρακή εύχομαι να πάμε κόντρα σύντομα...Φιλιά πολλά!!!

Unknown είπε...

Άσε πέρασε όλο το πρωί και ξεχάστηκα να βάλω φαγητό και τα "άκουσα", αλλά χαλάλι! Δεν θα πίστευα με τίποτα ότι μπορούμε να "κολλήσουμε" τόσο. Σ' ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα.....

annettaspace είπε...

Μπράβο Καιτούλα, σου άξιζε το βραβείο της Μαρίας μας. (να δω εγω πότε θα απαντήσω!!!) συμφωνώ στα περισσότερα, ειδικά στο χρώμα, είναι και το δικό μου αγαπημένο, φιλιά και χρόνια πολλά

Unknown είπε...

Σ' ευχαριστώ Αννούλα,περιμένω και τις δικές σου απαντήσεις. Χρόνια Πολλά και φιλιά !!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Κόλλημα λέειιιιιι, άστα καλλίτερα,είναι να μην κάνεις την αρχή...
Πολύ απόλαυσα τις απαντήσεις σου μπεκρού Καίτη. Στο τέλος θα με πείσετε κι εμένα να δοκιμάσω τη ρακή, πολύ την εκθειάζετε εδώ μέσα.
Καλή βδομαδα

Unknown είπε...

Είδες τι μας έκανες; Πάντως δεν απάντησα μετά από ρακοποσία γιατί το έκανα πρωί με τον καφέ. Μάλλον το ξεκίνησα το πρωί και τελείωσα προς το μεσημέρι,όπωες φαίνεται και στην απάντησή μου στη Μαρία. Δοκίμασε τη ρακή. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Για μένα είναι το μόνο ποτό που δεν με ζαλίζει εύκολα. Δεν θυμάμαι αν έχετε κάτι ανάλογο εκεί στην ωραία Ζάκυνθο. Καλή εβδομάδα και σε σένα !!